Madár Fogtechnika

1194 Budapest, Háromszék u. 25. | +36-30-962-0884, +36-30-996-3430 | http://www.madarfogtechnika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Fogtechnikai laboratóriumunkat 1992-ben nyitottuk meg Kispest kertvárosában. Száz négyzetméteren, jól szeparált helyiségekben, az EU-szabványoknak megfelelő körülmények között dolgozhatnak munkatársaink a legkiválóbb technikai eszközök segítségével.

Hitvallásunk szerint egységes munkaszellemünk eredményessége a tőlünk kikerülő munkák magas színvonalú minőségében mutatkozik meg.

A pontosság és a precizitás, valamint,  a megrendelőink megelégedettsége nélkülözhetetlen számunkra.

Ennek alapja, hogy kollégáink nagy része végzett fogtechnikus, illetve egyikük gépész-mérnöki végzettséggel is  rendelkezik, amely igen nagy előny számunkra, hiszen a mai technológiák, illetve az implantológiai munkák sok esetben mérnöki ismereteket is megkívánnak.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy modern technikai géppark segítségével tegyünk eleget a kor és megrendelőink igényeinek.

Mindezek nagyon fontos tényezők részünkre, de ami ennél is fontosabb, az maga a páciens. A páciens, akinek kívánságai meghatározók minden kollégának részére.

Tisztelettel várjuk megrendelésüket.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Madár István fogtechnikus mester
Telefon:+36-30-962-0884, +36-30-996-3430
Honlap:http://www.madarfogtechnika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/madar.fogtechnika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek