Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház

1191 Budapest, Teleki u. 50. | +36-1-282-9736, +36-1-282-9826 | http://www.kmo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Munkásotthon szakmai kollektívája a 90-es évek eleje óta együtt dolgozó kreatív, az új iránt fogékony, nyitott, jó szellemiségű igazi csoport. Folyamatosan arra törekszünk, hogy programjaink a kispestiek mind szélesebb rétegeihez szóljanak, hogy kínálatunkból a kispesti lakosság különböző élethelyzetű és érdeklődésű polgárai egyaránt találjanak kedvükre valót. Programjaink kialakításánál figyelembe vesszük a lakossági igényeket. Szívesen fogadjuk a konkrét javaslatokat és ötleteket egyaránt.

Amatőr művészeti csoportjainkban kiemelt figyelmet fordítunk a tehetséggondozásra, az önkifejezés különböző formáira, művészeti fesztiváljainkon a megmérettetés lehetőségeire. Művészeti csoportjaink budapesti és országos versenyek, fesztiválok számos díját tudhatják magukénak.

A hagyományos közösségi formáinkon kívül divatos tanfolyamaink, klubjaink, ismeretterjesztő sorozataink a különböző életkorú és érdeklődésű polgároknak kínálnak új ismereteket, kulturált elfoglaltságot.

A gyermekek részére is széles a kínálatunk.

Színházi és előadóestjeinkre, báljainkra az igényes szórakozásra vágyókat várjuk.

A „Mondj nemet!” drogprevenciós és mentálhigiénés programunk számos közösségi formát kínál.

Ifjúsági Információs Tanácsadó Irodánk elsődleges feladata naprakész információ nyújtása a kerület és a főváros kulturális eseményeiről. Felvilágosítással szolgálnak a diákmunkáról, táborozásról és továbbtanulási lehetőségekről.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-9736, +36-1-282-9826
Email:kmo@kispest.hu
Honlap:http://www.kmo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kmomuvhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek