Wekerlei Könyvtár

1192 Budapest, Kós Károly tér 9. | +36-1-282-9634 | http://konyvtar.kispest.hu, http://wkk.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Wekerlei Kultúrház Könyvtára, a Wekerlei Könyvtár önkormányzati fenntartású, általános gyűjtőkörű, nyilvános közkönyvtár, elsősorban Kispest, ezen belül is a Wekerletelep polgárainak információs és művelődési igényeit szolgálja. A mintegy 7000 könyv adatai digitális katalógusban elérhetőek a könyvtár saját honlapján. Gyűjtőkörét elsősorban a gyermek- és ifjúsági könyvek, valamint szépirodalom, kötelező olvasmányok és szórakoztató könyvek alkotják. Külön gyermekkönyvtári szobával várja a legkisebbeket. Programkínálatával, klubjaival a közösségteremtés egyik fontos helyszíne. Szolgáltatásai mindenki számára hozzáférhetőek, nyitottak.

A Kós Károly téren az utcán "Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!" nevű köztéri könytárolós szekrény működik, ahová mindenki betehet könyvet, és el is vehet onnan.

Nyitvatartás:

  • Hétfő: 15.00-19.00
  • K-P: 9.00-13.00 és 15.00-18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek