Antal Ignác matematika- és informatika-korrepetálás

1191 Budapest, Simonyi Zsigmond u. 17. | +36-30-539-7444

Oszd meg másokkal!

Desktop

Matematika, informatika korrepetálást vállalok, középszinten középiskolásoknak (bármilyen korosztály) számára. Általános iskolásokat 6. osztálytól.

Ismét vannak szabad helyek! Új helyszínen (KÖKI Terminál közelében)!

Jelenleg egy alapítványi középiskolában dolgozom (teljes munkaidőben) informatika tanárként. Emellett az ELTE-TKK osztatlan tanári szakon tanulok informatika- és matematika tanárnak. Több mint 3 éve foglalkozom tanítással.

Óráimon a tananyag feldolgozása/elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a tanulási módszerek elsajátítására és a hibás tanulási technikák kijavítására. Így diákjaimat hosszú távon az önálló, sikeres tanulásra is felkészítem.

Részletek:

  • Matematika: 6. vagy 8. osztályos tanuló felkészítése a központi középiskolai felvételire. 6. osztálytól: felkészítés röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középiskolás diákok felkészítése röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középszintű érettségire való felkészítés a 4 év tananyagának teljes átismétlésével.
  • Informatika: Középszintű érettségire/ECDL-re felkészítés a következő témakörökben: IKT alapismeretek, operációs rendszerek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció, internet és kommunikáció, webkezdő, adatbázis kezelés.
  • Ezenkívül kezdő számítógép használók oktatását is vállalom. Az informatikában nap, mint nap előforduló alkalmazói problémák megoldása (file kezelés, internetezés, különböző programok telepítése/használata (pl.: vírusirtók, kommunikációs programok, filmezés, tömörítés, stb.)
  • Okostelefon használatának oktatását is vállalom! Mindegy, milyen szintről kezdünk és hány éves vagy.

Helyszín: nálam (XIX. ker.), KÖKI Termináltól 7 perc sétára. Házhoz nem tudok menni!

Nyitvatartás:

Hétfő16.00 – 21.00
Kedd16.30 – 21.00
Szerda16.30 – 21.00
Csütörtök16.30 – 21.00
Szombat12.00 – 15.00
Vasárnap11.00 – 15.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-539-7444
Email:aignac92@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek