Antal Ignác matematika- és informatika-korrepetálás

1191 Budapest, Simonyi Zsigmond u. 17. | +36-30-539-7444

Oszd meg másokkal!

Desktop

Matematika, informatika korrepetálást vállalok, középszinten középiskolásoknak (bármilyen korosztály) számára. Általános iskolásokat 6. osztálytól.

Ismét vannak szabad helyek! Új helyszínen (KÖKI Terminál közelében)!

Pótvizsga-felkészítés matematikából!

  • Ne várd meg a nyár végét! Minél hamarabb kezded a felkészülést, annál jobb esélyekkel indulsz a vizsgán, illetve az alapos felkészülés a következő évi matematika jegyet is megalapozza!
  • Az elmúlt években az összes pótvizsgára készülő tanítványom a következő évfolyamba léphetett!

Jelenleg egy alapítványi középiskolában dolgozom (teljes munkaidőben) informatika tanárként. Emellett az ELTE-TKK osztatlan tanári szakon tanulok informatika- és matematika tanárnak. Több mint 3 éve foglalkozom tanítással.

Óráimon a tananyag feldolgozása/elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a tanulási módszerek elsajátítására és a hibás tanulási technikák kijavítására. Így diákjaimat hosszú távon az önálló, sikeres tanulásra is felkészítem.

Részletek:

  • Matematika: 6. vagy 8. osztályos tanuló felkészítése a központi középiskolai felvételire. 6. osztálytól: felkészítés röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középiskolás diákok felkészítése röpdolgozatra, témazáró dolgozatra, vizsgára, pótvizsgára. Középszintű érettségire való felkészítés a 4 év tananyagának teljes átismétlésével.
  • Informatika: Középszintű érettségire/ECDL-re felkészítés a következő témakörökben: IKT alapismeretek, operációs rendszerek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció, internet és kommunikáció, webkezdő, adatbázis kezelés.
  • Ezenkívül kezdő számítógép használók oktatását is vállalom. Az informatikában nap, mint nap előforduló alkalmazói problémák megoldása (file kezelés, internetezés, különböző programok telepítése/használata (pl.: vírusirtók, kommunikációs programok, filmezés, tömörítés, stb.)
  • Okostelefon használatának oktatását is vállalom! Mindegy, milyen szintről kezdünk és hány éves vagy.

Helyszín: nálam (XIX. ker.), KÖKI Termináltól 7 perc sétára. Házhoz nem tudok menni!

Nyitvatartás:

Hétfő16.00 – 21.00
Kedd16.00 – 21.00
Szerda16.00 – 21.00
Csütörtök16.00 – 21.00
Péntek16.00 – 21.00
Szombat11.00 – 21.00
Vasárnap11.00 – 21.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-539-7444
Email:aignac92@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek