Jerikó Keresztény Humán Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium

1194 Budapest, Szegfű u. 10. | +36-1-349-9198 | http://www.jeriko.atw.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Céljaink megvalósításában mindig partnerként tekintünk tanulóink családjára, a szülőkre, akik velünk együttműködve segítik gyermekeiket álmaik megvalósításában. A nevelési folyamatokban helyet kap a keresztény szellemiség. Hittan órák, egyházi énekkar, a nagyobb ünnepek alkalmával pedig szentmisék gazdagítják iskolánk életét. Gimnáziumunk esti tagozatot is működtet. A közismereti tárgyak oktatásával párhuzamosan kivételes figyelmet fordítunk a szociálisan nehéz helyzetben élő, gyakorta alkalmazkodási zavarral is küzdő tanulók integrációjára. A hagyományos gimnáziumi tárgyak mellett többek között történelem- és angol tagozatot, alkotmánytörténet honismereti, képzőművészeti, rendezvényszervezői, valamint lovas és birkózó sport programot működtetünk. Helyi tantervünket drámapedagógiával és művészeti szakirányokkal (jazz, ének - zene, tánc) bővítettük. A 13. és a 14. évfolyamon emeltszintű pedagógiai és családsegítő munkatárs képzés folyik.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-349-9198
Email: jerikogimnazium@citromail.hu
Honlap:http://www.jeriko.atw.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek