Trappsifüles Mozgás- és Készségfejlesztő Központ

1193 Budapest, Táncsics Mihály u. 72. | +36-30-221-2210 | http://trappsifules.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Több éves tapasztalat alapján válogattuk össze a Trappsifüles Mozgás- és Készségfejlesztő Központ óratípusait, melyek központjában a mozgás áll. Intézményünkben a korcsoportok tág skálán mozognak, koraszülöttektől egészen a felnőtt korig. Nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni fejlesztésekre és a csoportos órákra egyaránt. A Trappsifüles Központot azért hoztuk létre, hogy mindenki megtalálja azt a foglalkozást, amire szüksége van. Elsődleges számunkra a szakértelem és a családias hangulat ötvözése, a személyes kapcsolat kiépítése a családokkal.

Különbféle kezeléseink közül választhatnak úgymint: Pfaffenrot-féle manuális technika; Tervezett Szenzomotoros Tréning (TSMT); Mozgásterápia – Gyógytorna; Konduktív pedagógia/nevelés; Gyermekfejlesztés és vizsgálat; különböző csoportos foglalkozások (baba-mama, kúszó-mászó, tipegő); Logopédia; Kismama torna és jóga; Kinesio tape; TRX és így tovább.

Jelentkezzenek elérhetőségeinken vagy tájékozódjanak a www.trappsifules.hu oldalunkon.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Egészségpénztár
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gelencsér-Trapp Dorottya Zsuzsanna
Telefon:+36-30-221-2210
Email:info@trappsifules.hu
Honlap:http://trappsifules.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/trappsifules/?ref=bookmarks
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek