MIHÁLY-NAPI BÚCSÚ

Programot feltöltötte:
KMO Művelődési Ház

Oszd meg másokkal!

Desktop
Mihály-napi búcsú
Mihály-napi búcsú

Kispest, Templom tér-Fő utca

Az idén ősszel ismét megrendezzük a már hagyományos Mihály-napi Búcsút a kispesti Templom téren. Változatos programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves kirakodó vásárral várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. A családi nyárbúcsúztató esemény mindig érdekes színfolt a kerületben. Vásári forgatag, gyermekeknek és felnőtteknek szóló muzsika fogadja majd az érdeklődő sokaságot!

 

SZÍNPADI PROGRAMOK: 
Gólyalábas közönséghangoló // KOLOMPOS KONCERT // BAB Társulat: A három kívánság óriás bábos előadás // Kispesti nemzetiségi Önkormányzatok műsora //  Obsitos zenekar: Filmslágerek // Fabók Mancsi Bábszínháza: Vitéz László és Vas Juliska  // Aradi Tibor humorista műsora // Virágh József és Teremi Trixi operett műsora // Fabók Mancsi Bábszínháza: Kapós Böske // MAGYAR VISTA SOCIAL CLUB koncert // Tűzzsonglőrök

 

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK: 
Tulipántos népi játszótér: Kosaras fakörhinta, tér és asztali játékok // Állatsimogató // üsztürű // Népi kézművesség // perecsütöde // Fotószínház

További információ:

Markó Mónika, tel.: 282-9752/0106 m., email: marko.monika@kmo.kispest.hu
Várjuk kereskedők, kézművesek, vásárosok jelentkezését a búcsún való részvételre! 
Jelentkezés a titkarsag@kmo.kispest.hu email címen. 

 

A rendezvényünk támogatója: 
Kispest Önkormányzata

2017. szeptember 23. szombat,
10.3021.00
Telefon: 
+36-1-282-9752
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek