Eladó lakás négyemeletes házban

Szerző:
Hegedüs Csilla
2018.07.16. h., 19.49

Oszd meg másokkal!

Desktop
lakás
nappali

Akadálymentesítettnincs megadva

Fürdő és WCkülön helyiségben

Tájolásnincs megadva

Kilátásnincs megadva

Erkély3 m²

Kertkapcsolatosnincs megadva

Tetőtérnem tetőtéri

Panelprogramnincs megadva

Parkolásutca, közterület - ingyenes

Tulajdonostól eladó a XIX. kerület központi részén, ősfákkal körbevett, nyugodt utcában egy 4 emeletes panel 3. emeleti modern lakása.
A család központi része a tágas, amerikai konyhás nappali, amely bárpulttal és bárszékekkel felszerelt. Innét az erkélyre kilépve a természethez közelebb érezhetjük magunkat, hangulatosan berendezhetjük virágokkal, kiülhetünk akár a reggeli kávénkkal.
A konyha praktikus és bő tárolási lehetőséget biztosít, a kor igényeinek megfelelően beépített mosogatógép, gáztűzhely, szagelszívó és elektromos sütő áll rendelkezésünkre. A világos délnyugati nappaliban található a légkondi, ez az egész lakást képes lehűteni a forró nyári napokon.
A közlekedőből nyílik a két otthonos hálószoba, az egyikben egy plafonig érő tükörrel, ami a gardrób része. A szobák szintén világosak, keleti tájolásúak és a szemközti csendes parkra néznek. A fürdőben kialakításra került egy egyedi kialakítású, hatalmas zuhanyzó. Emellett van a külön wc.
Az egész lakás 2012-2013-ban lett felújítva, ízléses burkolat, modern festés/tapéta, szobákban laminált padló, műanyag nyílászárók, redőnyök, biztonsági ajtó. Pincerész is tartozik a lakáshoz.
A biztonságos környéken hatalmas játszótér, óvodák, iskolák, boltok, Lidl és a Kossuth téri piac. Tömegközlekedése kiváló: Határ úti metró 10 perc, Köki 10 perc, a belváros kb 30 perc alatt elérhető. Éjszakai járatok negyed óránként járnak, azokkal 20 perc alatt a belvárosba érünk.
Utcán ill. a ház előtt ingyenes parkolás.

Lakóközösség konszolidált, barátságos.
Alacsony rezsi! (Pl.: közös költség 8955-)

Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek.

+36 (30) 4850671
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil