matematika, fizika, kémia tanítás, korrepetálás szaktanártól

Szerző:
Váradi András
2019.07.03. sze., 21.39
Desktop

Budapesti 43 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok. Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 15 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása, összefüggések elmagyarázása, koncepciók kialakítása terén. Sajnos az iskolai oktatás egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük. Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat.

 

A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem futószalagon egy kódszám lenne a diák, frusztrált tanárok közt.)

Attól hogy felnőtt vagyok, semmivel sem vagyok több a diáknál, a haveri viszony, tegeződés, jó hangulat alap, ami nem mond ellent a tanulásnak, következetességnek, koncepciónak

 

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladatlappal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak. Mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást az adott évre, felvételire, érettségire, pótvizsgára is!

 

Budapesten a nyári szünetben egyéni megbeszélés szerint  házhoz megyek a legtöbb pesti kerületben, elsősorban a Dél-pesti régióban, belvárosban, 3-as metro vonalon  (10. 17. 18.  19. 20. 21. 23.  esetleg  5. 6. 7. 8.. 9.)  így nem neked kell a napot  utazással tölteni, nekem vesz el plusz órákat,

 

vagy  a KÖKI Terminálban  / Shopmarkban  ( = Europark) /  Örsön  az Ikeában / heti 1x a Duna Plázában tudok órát tartani.

 

120 perc    matek, fizika, kémia tárgyakra 6000 Ft,  ( több tárgy esetén javasolt)

 

90 perc = 5000 Ft.

 

Egyéni megbeszélés alapján házhoz megyek, vagy KöKI / Shopmark / IKEA Örs / Duna Pláza

 

(Tapasztalatom hogy ennyi idő kell, pláne matek, fizika, kémia esetén, átvenni, begyakorolni a témakört, de sokkal több időt pedig már nem lehet koncentrálva hasznosan eltölteni.)

 

Tel: 0630/ 9999-008

E-mail: matekfizikakemiakorrep@freemail.hu

36 (30) 9999008
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil