Szereti az Omegát, menyasszonya főztjét, több száz bérlakást építene Tóth Zoltán, a Liberálisok jelöltje

Desktop
Tóth Zoltán
Hat polgármesterjelölt közül választhatunk október 12-én Kispesten. Mind a hatukat szeretnénk bemutatni az ittlakunk.hu oldalán, ezért mindegyiküknek föltettünk kilenc kérdést. Válaszaikat szerkesztés nélkül közöljük. Tóth Zoltán, a Magyar Liberális Párt jelöltjeként indul a választásokon.

1. Melyik az a hely a kerületben, amit a legjobban szeret és miért?

Wekerlén a Kós Károly tér régi műemlék épületei és a park, ami szépen fel lett újítva, menyasszonyommal szeretünk ott sétálni.

2. Melyik az a három dolog a kerületben, amin semmiképpen nem változtatna?

Nem vezetnék be bölcsődei térítési díjat. Kispesten nem vezetném be fizetős parkolást. Továbbra is a kispestiek ingyen használhassák a kerület sporttelepét a KAC pályát.

3. Melyik az a három dolog, amin mindenképpen változtatna?

A kerületben lévő hasznosítható üres telkeken helyi vállalkozók, és kerületi munkanélküliek bevonásával több száz bérlakásnak kellene épülnie. Az Üllői úton lévő súlyos allergiát okozó nyárfák kivágása, és helyére tölgyfa telepítése, valamint a kerület zöld hulladékainak azonnali elszállítása. Sokszor hetekig a hagyják a parkokban. Az 50-es és 42-es villamos cseréje alacsony padlós kivitelre, nehézkes a le- és felszállás a kismamáknak, babakocsival szinte lehetetlen, az idősek számára használhatatlan. A 42-es villamos vonalának a meghosszabbítása a Havanna lakótelepre, csökkenne az Üllői út forgalma.

4. Hol lakik? Mit szeret lakóhelyében - és mit nem?

A Havannán lakom, jó a közlekedése, és az ellátottsága. Sok a baleset a Bartha Lajos és Baross utca útkereszteződésében, azonnal közlekedési lámpával kellene ellátni.

5. Melyik az utolsó könyv, amit olvasott?

Bernie Ecclestone titkos élete

6. Melyik a kedvenc zenéje, étele, filmje?

Omega – Babilon
Halászlé, és kizárólag a menyasszonyom főztje
Bakancslista

7. Milyen háziállata van, ha nincs, milyet szeretne?

Jelenleg nincs, de szeretnék egy szép akváriumot, és egy Havanese-t.

8. Melyek azok a tulajdonságai, amelyek alkalmassá teszik a polgármesteri szerepre?

Nagy tapasztalattal és tudással rendelkezem épületüzemeltetés terén, építőipari jártasságom sokrétű és szerteágazó. Kitartó vagyok és határozott, a problémák megoldására törekszem. Váratlan krízis helyzet nem leblokkol, hanem cselekvésre ösztönöz. Mivel három kiskorú gyermeket nevelek, jól ismerem a nagycsaládok mindennapi problémáit.

9. A polgármesteri programját hol olvashatják el a választók?

Kerületi szóróanyagokon, a kerületi liberális fórumokon és a Magyar Liberális Párt honlapján.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek