Három új díszpolgára van Kispestnek

Desktop
Fóris Kálmán, Gábor Ilona és Zupkó Gábor (forrás: uj.kispest.hu)
Fóris Kálmán, Gábor Ilona és Zupkó Gábor (forrás: uj.kispest.hu)
Három díszpolgári címet, tíz Kispestért Díjat, tizenöt Dicsérő Oklevelet, nyolc pedagógus kitüntetést vehettek át a Kispest várossá nyilvánításának 147. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi testületi ülésen a KMO Művelődési Házban.

Az ünnepségen Kispest Díszpolgára címet adták át Fóris Kálmánnak, a Kispest-Központi Református Egyházközség presbiterének, Gábor Ilonának, a KMO igazgatójának és Zupkó Gábor korábbi polgármesternek.

Kispestért Díjat vehetett át Kispesthez kötődő példaértékű munkásságáért Alföldy-Boruss Dezső nyugdíjas református lelkész, Avramcsev Péter, a Kispesti Egészségügyi Intézet gazdasági igazgatója, Bacsó András, a Székelyország Tündérkertje Látványpark alapítója, dr. Szadai Béla, házi és foglalkozás-egészségügyi szakorvos, Gulyás Lászlóné, a Kispesti Gábor Áron Iskola pedagógusa, Horváth Lászlóné Vidra Gabriella, a Kispesti Erkel Ferenc Általános Iskola volt igazgatónője, Gyomlainé Petró Éva, a Kispesti Kós Károly Általános Iskola pedagógusa, Kaposi György, polgármesteri főtanácsadó, Tamási Lajos, a VAMŰSZ műszaki ellenőre és Végh Judit, a Kispesti Eötvös József Általános Iskola nyugalmazott igazgatója.

A Kispestért végzett kiemelkedő munkát elismerő Dicsérő Oklevelet kapta meg Bali Péter, a Kispesti Rendészeti Központ irodavezetője, dr. Bernát Péter, a Polgármesteri Kabinet Iroda vezetője, Fekete Tibor, a Kispesti Tarkabarka Óvoda kertésze, Gyöngyösi Lászlóné, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat technikai dolgozója, Jónás Réka Emese, a Polgármesteri Hivatal humánpolitikai csoportvezetője, Diósné Szarvas Ildikó, a Polgármesteri Hivatal pénzügyi ügyintézője, Dr. Seprényi Katalin, a Kispesti Egészségügyi Intézet radiológus főorvosa, Kónya Miklósné Varga Ibolya, az önkormányzat kommunikációs referense, Kranyik Gyuláné, a Humánszolgáltatási és Szociális Iroda gazdasági ügyintézője, Osztrogonácz Sándor, a Közpark Nonprofit Kft. szakipari csoportvezetője, Pató Diána, Polgármesteri Hivatal építmény- és telekadó-ügyintézője, Szentes Gyuláné, a Polgármesteri Hivatal vállalkozásigazgatási ügyintézője, Szilágyi József, a Polgármesteri Hivatal főtanácsosa, Takács Györgyné, a Polgármesteri Hivatal területi szociális ügyintézője és Turányiné Lakatos Edit, a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási csoportjának vezetője.

Elismerő Oklevél Kiemelkedő Pedagógus Tevékenységért kitüntetésben részesült Ferenczi Józsefné, a Kispesti Tarka-barka Óvoda tagóvoda-vezetőhelyettese és Gáber Andrea, a Kispesti Pannónia Általános Iskola igazgatóhelyettese.

Kispest Gyermekeiért Elismerő Oklevelet kapott Meskóné Sütő Ágnes, a Semmelweis Ignác Szakképző Iskola igazgatóhelyettese és Roszoly Pálné, a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyógypedagógiai asszisztense.

Együttnevelő Pedagógus Elismerő Oklevelet vehetett át Heiner Mónika Csilla, a Kispesti Gyöngykagyló Óvoda vezető-helyettese és Tóth Lajosné, a Kispesti Százszorszép Óvoda gyógypedagógiai asszisztense.

Polgármesteri Dicsérő Oklevél Kiemelkedő pedagógiai tevékenységért elismerést kapott Lendvainé Szeberényi Annamária, a Kispesti Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője és Nemes-Péntek Mónika, a Bolyai János Általános Iskola pedagógusa.

Az ünnepségről további fotókat az önkormányzat honlapján találtok.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek