Kispesti hölgy lett az Év Önkéntese

Oszd meg másokkal!

Desktop
Losó Györgyné (közpen) az Év Önkéntese (forrás: Önkéntes Központ Alapítvány)
Losó Györgyné (közpen) az Év Önkéntese (forrás: Önkéntes Központ Alapítvány)
December 5-én az Önkéntesség Nemzetközi Napján immáron 10. alkalommal adták át az Önkéntes Központ Alapítvány által alapított Önkéntességért Díjakat. A jubileumi esemény helyszínén, a Hatszín Teátrumban vehette át Az Év Önkéntese 2018. elismerő díjat a kispesti Losó Györgyné.

Losó Györgyné Melinda 10 esztendeje, kereső foglalkozása mellett, önkéntesként vezeti a multietnikus „Tálentum klubot” Kispesten, mely öt éve Romák Felzárkóztatásáért Egyesület (ROMFEL Egyesület) néven civil szervezetté vált. Tudatos, elkötelezett munkával valósít meg, társaival együtt, értékes művelődési programokat, tart egyben egy cigány és nem-cigány délpestiekből álló közönséget/közösséget, melyben különböző társadalmi réteghez tartozó emberek természetes módon léteznek, művelődnek együtt, s élik meg a sokszínűség egymást gazdagító voltát – írta méltatásában az alapítvány.

Gratulálunk!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek