Törtek-zúztak a téren

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ismeretlenek megrongálták a Bárczy István téren felállított emlékművet.

A Wekerletelep egykori építészeinek tiszteletére emelt emlékmű melletti padok léceit letépték, és az emlékmű két csőharangja is eltűnt. Ezen kívül felborítottak egy kőülőkét és a térburkolatot is megrongálták.

A Bárczy István teret 2009 nyarára újíttatta fel az önkormányzat mintegy 11 millió forintos költséggel. Modernizálták a játszóteret, díszteret hoztak létre, ivókutat helyeztek ki. A játszótér mellett egy kezdő szintű kerekpáros ügyességi pályát is építettek kisebb dombokkal. A térre fákat, több száz cserjét, talajtakaró évelő növényeket, virágot ültettek. A téren egy sajátos emlékművet is kialakítottak a telep egykori építészeinek tiszteletére: a kopjafákon és a csőharangokon a tervezők nevei olvashatók.

Az önkormányzat Zöldprogram Irodája kéri, ha valaki információval tud szolgálni a rongálással kapcsolatban, jelezze az irodának a zoldprogram@kispest.hu e-mail címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek