"Ne fussatok este sehol egyedül!" - üzeni a margitszigeti támadás áldozata

Desktop

Durva esetet osztott meg Facebook-oldalán egy Margitszigeten futó hölgy, akinek a vasárnap esti futása egy támadás miatt a kerületi kapitányságon végződött, íme:

"Ne sportolj egyedul este a szabadban Magyarorszagon 2015-ben. Évek óta nap mint nap futom a sajat kis kmeimet, akik ismernek tudjak, ez az ami legjobban feltolt, kikapcsol, boldoggá tesz. Ma este is igy indultam el a szokasos szigetkoreimre, azonban nem hazaertem- hogy az ocsemet ujra itthon udvozolhessem- hanem a 13. keruleti rendorkapitanysagra, hogy kihallgassanak. Csupan a lelekjelenletemnek koszonhetem, hogy ki tudtam szabadulni a tamadom karjai közül, de meg mindig sokkos allapotban vagyok. Nagyon szepen koszonom a segitseget az elottem futo sracnak, akit sprintelve pár száz méter után utólertem, és végül segitett nekem. Nagyon kerek mindenkit: NE FUSSATOK ESTE EGYEDUL SEHOL! Kerem osszatok meg a bejegyzesemet, hatha sikerul masokat megovni a margitszigeti támadásoktól.

Remélem a tettest elkapják, mert rendkívül szomorú az, hogy ilyen megtörténhet kikapcsolódás közben akár délután 4 órakor, hiszen már korán sötétedik. U.i. : a futast nem hagyom abba, de keresek egy jó kis edzőtermet." - olvashatjuk a történetet a Facebookon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek