Kispesten fosztogatott a lokálpatrióta betörő – most elkapták

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki négy házba és öt lakásba tört be Kispesten.

A 21 éves K. Károly idén február és április között négy családi házba és öt lakásba tört be a XIX. kerületben. A férfi általában földszinti lakásokba vagy házakba ment be úgy, hogy betörte az ablakot, kivágta a szúnyoghálót, de olyan is volt, amikor a fürdőszoba ablakának vasrácsát fűrészelte el.

K. Károly a kilenc betörés során összesen 5 790 000 forint értékben zsákmányolt pénzt, ékszereket, órákat, elektronikai és műszaki cikkeket. A férfit az egyik alkalommal, megzavarta az ott lakó. K. Károly menekülés közben még felkapott egy laptopot és egy táskát, de azokat a kertben hátrahagyva elmenekült.

A kerületi rendőrök végül azonosították a férfit, akit május 14-én egy kispesti lakásban elfogtak. A nyomozók K. Károlyt lopás miatt hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet az illetékes bíróság május 16-án elrendelt – írja a police.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek