Figyelem! A Főtávra hivatkoznak a trükkös csalók!

Desktop

A Főtáv nevében küldenek ismeretlen csalók lehúzós e-maileket:

"A FŐTÁV Zrt. ügyfélszolgálatára az elmúlt napokban, több egymástól független telefon bejelentés érkezett, mely szerint a bejelentők saját e-mail címükre, olyan üzeneteket kaptak, amelyben arról tájékoztatják őket, hogy számla elmaradásuk van.

A panaszosok észrevették, hogy a számlán megjelölt ügyfél-azonosító szám nem egyezik meg a sajátjukéval, de olyan bejelentő is kapott üzenetet, aki nem ügyfelünk.

Az általunk elvégzett belső vizsgálat szerint többek között a Díjnet rendszerében nyilvántartott ügyfeleknek küldtek elektronikus leveleket a FŐTÁV Zrt. nevével visszaélve, egy olyan személy azonosítóját felhasználva, aki ténylegesen igénybe veszi szolgáltatásunkat.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az ilyen jellegű értesítéseket körültekintően kezeljék, ne legyenek csalás áldozatai, bűncselekmény gyanúja esetén értesítsék a rendőrséget.

A Díjnet tájékoztatása alapján társaságuk az ugyfelszolgalat@dijnet.hu, valamint a server@dijnet.hu e-mail címről küld  megkereséseket. Amennyiben ezektől eltérő email címről kap üzenetet a Díjnet nevében, feltehetően adathalász levelet kapott" - írja a Főtáv közleményében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek