Kirabolt, majd megkötözött egy pestszentlőrinci autókereskedőt – Kispesten fogták el

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Terrorelhárítási Központ)
(fotó: Terrorelhárítási Központ)

A nyomozók lezárták annak a férfinak az ügyét, aki el akarta vinni egy autókereskedés bevételét, de széf hiányában az alkalmazottat rabolta ki egy gázriasztó fegyverrel.

A rendőrség tájékoztatása szerint az 50 éves Sz. Gábor 2018. január 5-én bement egy pestszentlőrinci autókereskedésbe és egy gázriasztó fegyverrel megfenyegette az alkalmazottat, majd a széfben lévő pénzt követelte. Mivel nem volt széf, az autókereskedő pénztárcáját vette el, majd a szomszéd helyiségbe kísérte és megkötözte. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.

A nyomozók biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ munkatársaival együttműködve március 23-án Kispesten elfogtak. Sz. Gábor lakásán a rendőrök megtalálták a rabláskor használt gázriasztó fegyvert is. A rendőrök a férfit fegyveresen elkövetett rablás és személyi szabadság megsértése miatt hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a nyomozás aktáit a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek