Hajnali autósüldözésnek lett csúnya vége az Üllői úton – helyszíni fotók

Oszd meg másokkal!

Desktop
(olvasói fotó)
(olvasói fotó)

Olvasónk számolt be róla, hogy ma, december 7-én hajnali 2 óra után baleset történt Kispesten az Üllői úton, a Fő utcai villamosmegállóval szemben. Több szemtanú szerint autósüldözés ért csúnya véget.

Olvasónk egy járdán álló autóról, a helyszínen mentőről, rendőrökről számolt be. Más azt jelezte, hogy autósüldözés volt: lopott autóval, menekülés közben hajtottak az üzletbe. Úgy tudja, az egyik elkövetőt mentő vitte el, a másik elmenekült.

(olvasói fotó)

Egy taxis olvasónk szerint a kollégája jelezte URH-n, hogy üldöznek egy autót az Astoriánál. Ekkor ő a Nagyvárad térnél volt. Mint írta „5 perc múlva már mellettem suhantak el a Shopmarknál, de kb. 150-200-zal. Akkor még csak 1 rendőr követte. A Kisfaludyból jött ki 1 Renault, az kapta el a hátulját és akkor pördült meg az Opel. A sofőr meg kipattant és elszaladt.”

Egy szemtanúnak fotókat is sikerült készíteni a helyszínen. Szerinte az autósüldözés eredménye: csomó narkó és egy szökött utas, akit több rendőr keresett a környéken még órákig.

Megkérdeztük a rendőrséget is a dologról. Amint válaszolnak természetesen megosztjuk veletek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek