Tolvajokat keresnek a kispesti zsaruk – fotó, videók

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)

Több kispesti bűncselekmény elkövetőjét keresik a rendőrök.

A képen látható férfi január 29-én délután 5 után egy kispesti bevásárlóközpont egyik üzletéből ellopott két telefontokot. Az elkövető 35-40 év körüli, 170-175 centiméter magas férfi, aki a fekete kapucnis kabátot, fekete nadrágot, fekete cipőt és fekete sapkát viselt, jobb vállán egy fekete táska volt.

A fenti videón látható 3 srácot azért keresik a rendőrök, mert január 30-án délután fél 1 körül a Vas Gereben utcában parkoló autóból elloptak egy papírzacskót a benne lévő több millió forinttal együtt. Az egyik férfi 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseballsapkát, fekete kabátot, piros nadrágot és fekete csizmát viselt. A másik sötétkék kabátot, szürke nadrágot és fekete cipőt viselt, míg harmadik társukon fekete sapka, sötétkék kabát, sötétkék nadrág és fekete cipő volt.

Ezen a videón pedig az látható, hogy egy fiatal férfi előzékenyen kinyitja az idős, nehezen mozgó hölgynek a liftajtót. Az azonban már nem látszik a felvételen, amint a néni karjáról letépi a táskát és eliszkol vele. Ez a fickó körülbelül 20-25 év körüli, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor piros sapkát, térdig érő kabátot, szürke nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A kispesti rendőrök kérik, ha bármelyik jómadárról tudtok valamit, hívjátok a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek