Járókelő fogta el a nyaklánckitépőt

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Kattant a bilincs annak a férfinak a csuklóján, aki egy héten belül kétszer nyakláncot, kétszer pedig fülbevalót tépett ki áldozatai nyakából, illetve füléből.

A rendőrségre május 20-án, hétfő délután érkezett bejelentés, hogy a Szigligeti utcában egy nyaklánckitépőt fogtak el járókelők. A kispesti járőrök perceken belül a helyszínre értek, és igazoltatták a feltartóztatott férfit. Kiderült, hogy a 24 éves K. Gergely egy idős nő nyakából egy nyakláncot tépett ki a Fő utcában, és elszaladt. Az esetet látta egy férfi, aki autójával követte a tolvajt, majd utolérte a Szigligeti utcában, és feltartóztatta a rendőrök kiérkezéséig – tájékoztatott a BRFK.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a férfi további három olyan bűncselekménnyel gyanúsítható, ahol a sértettektől hasonló módszerrel vette el ékszereiket.

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás, valamint rablás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a fiatal férfit, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?