Kispesten is razziázott hétvégén a rendőrség

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)
Ferencvárosban, Kőbányán és Kispesten tartottak ellenőrzést a rendőrök, az akció során összesen 60 embert fogtak el.

A BRFK Célkörözési Osztálya együttműködve a Bűnügyi Bevetési Osztállyal, a Közrendvédelmi Főosztállyal és a három kerületi rendőrkapitányság munkatársaival, június 13-án összehangolt ellenőrzést tartott Ferencvárosban, Kőbányán valamint Kispesten.

A rendőrök összesen 60 főt fogtak el az idei évben bevezetett új típusú körözési akció negyedik hullámában. Az elfogott személyeket bűncselekmények elkövetésének gyanúja, és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt körözték. Egy 38 éves férfi, aki nem kezdte meg a szabadságvesztés letöltését, egy ágy mögött kialakított rejtekhelyen próbált elbújni a rendőrök elől – számolt be róla a BRFK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek