Összefirkálták a metrókocsit ezek a srácok, a rendőrök nagyon szeretnék megtalálni őket!

Desktop
(forrás: police.hu)

A felvételen látható fiatalok megtalálásában kér segítséget a rendőrség.

A négy fiatal június 13-án Kőbányán, a Kőér utcai kocsiszínnél festékszóró palackkal összefestett két metrókocsit. A bűncselekményről és az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített - írja a police.hu.

Az egyik elkövető 25 év körüli férfi, átlagos testalkatú, rövid szőkés-barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és térdnadrágot viselt.

Társai közül az egyik elkövető szőke hajú, átlagos testalkatú, aki arca előtt fekete kendőt, szürke pólót, fekete térdnadrágot és sötét cipőt viselt. Másik társa fekete pólót, fekete térdnadrágot, fekete cipőt viselt. A negyedik elkövető fekete pulóvert, kék térdnadrágot és fehér cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és társait felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?