Rabolt medálok tulajdonosait keresik a rendőrök

Desktop
Katt a teljes képért! (forrás:police.hu)
Katt a teljes képért! (forrás:police.hu)
A kispesti rendőrök keresik a képen látható medálok tulajdonosait.

A XIX. kerületi Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt folytat nyomozást a 24 éves K. Gergely ellen. A BRFK tájékoztatása szerint a férfi május 14. és május 20. között négy idős nő nyakából letépte az arany nyakláncot. A férfi május 20-án Kispesten, a Szigligeti utcában letépte egy idős nő nyakából az arany nyakláncát, majd megpróbált elmenekülni, de egy járókelő utána szaladt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a helyszínen. A járőrök K. Gergelyt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók egy zálogházban megtalálták a rablásból származó ékszereket, amelyeket visszaadtak a sértetteknek, azonban két medál tulajdonosát nem tudták azonosítani. Kérik, hogy ki a képeken látható arany ékszereket felismeri, vagy azok tulajdonosáról információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek