Földre lökött egy nőt az utcán és elvette a telefonját a rabló

Desktop
(forrás: police.hu)

A kispesti rendőrök keresik azt a férfit, aki a földre lökött egy nőt és elvette a mobiltelefonját, valamint társait is, akik ott voltak, amikor a férfi elkövette a rablást.

Augusztus 15-én 0 óra 27 perc körül történt a rablás. A férfi két társa végignézte ezt, majd mind a hárman elmenekültek a helyszínről - írja a police.hu.

A XIX. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat ruhájuk, vagy mozgásuk alapján felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek