Visszatérnek a régi üzletek a KÖKI-re?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: hampage.hu

Emlékeztek még a KÖKI Terminál építését megelőző haddelhaddra? Volt ott sok minden: lakók és boltosok petíciója, politikaszagú hangulatkeltés, hosszas huzavona az önkormányzattal, megfellebbezett engedélykiadások.

Aztán a bontásnál legjobban talán a régi KÖKI kisboltosait sajnáltuk, hiszen az évek hosszú sora alatt szinte hozzánőttek a helyhez. Ilyen volt a felüljáróban helyet kapó kürtőskalácsos, a kedves patikusok, a jó kedélyű hentesek, a lenti placcon a virágos, a könyves vagy éppen a butikos.
 
A pláza beruházói azt ígérték, hogy valamilyen formában helyet biztosítanak a régi üzlettulajdonosoknak a megújult KÖKI-n. S, lőn. A metróból kijövet a napokban már találkozhattunk a régi hentes hirdetésével, ami arról értesít bennünket, hogy nagyjából az egykori CBA helyén újra megnyílik a hentesüzlet.

Kíváncsian várjuk, hogy ki tér még vissza a régi megszokott arcok közül!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek