Kilenc kis trükk, amely nem rengeti meg a világot, de könnyebbé teheti az életed!

Desktop
Ha fúráskor post-it cédulát ragasztasz a falra vagy az éppen fúrt bútorra s az alját fölhajtod, fölfoghatod a forgácsok jó részét!
  1. Ha fúráskor post-it cédulát ragasztasz a falra vagy az éppen fúrt bútorra  s az alját fölhajtod, fölfoghatod a forgácsok jó részét!
  2. Így fogd a szöget! Merőlegesebben tartod és nem versz a kalapáccsal az ujjadra.
  3. A lekonyult kanócot egy égő spagettiszállal is meggyújthatod. A spagetti hosszabb és a gyufánál kisebb lánggal ég, nem égeted meg a kezed.
  4. Ha az elvízkövesedett zuhanyrózsára ecettel töltött "bugyit" húzol, s így hagyod az éjszakára, reggelre nyoma sem lesz a vízkőnek.
  5. Ha a hosszabbító csatlakozójánál kötsz egy ilyen hurkot, a villásdugó nem csúszik ki a konnektorból. Például fúrásnál (ott lásd az 1. pontot). 
  6. Hagymát szeletelsz, de nem akarsz sírni? Rágózzál közben - vagy csak végy a szájadba egy evőkanálnyi vizet!
  7. Ha az étel újramelegítésekor, mikrózáskor helyes kis gyűrűbe rendezed az anyagot, egyenletesebben melegszik. Próbáld csak ki!
  8. Egy klassz kis hajcsattal könnyedén megzabolázhatod a headseted örökké magába gabalyodni kívánó drótját.
  9. A Nutella maradékát könnyebben és egyenletesebben kanalazhatod ki az üvegéből, ha némi fagyit adagolsz hozzá. És még finom is!

Még több jópofa életminőség-javító ötletért kattints ide!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek