The Walking Dead Vérbutikban adhatunk vért a KöKi Terminálban

Desktop
Blood Store
Blood Store

Különleges véradásra várják a segíteni szándékozókat október 6-án, pénteken délelőtt 11-től este 7-ig a KöKi Terminálba. A Blood Store véradópont a The Walking Dead sorozat hangulatát idézi. A véradáson való részvételhez szükséges a személyi igazolvány, a tajszám és a lakcímkártya.

A Blood Store-ban a regisztrálók először egy „Menetlevelet” kapnak, amelybe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat. A véradás mellett fotózkodhatnak és kvízjátékon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekért mind pontokat kapnak, amiket végül The Walking Dead-es ajándékokra válthatnak. Érdemes tehát azoknak is ellátogatni a Blood Store-ba, akik valamilyen oknál fogva nem adhatnak vért, mert az egyéb aktivitásokért is kaphatnak ajándékot.

Több mint 5000 regisztráló, 1268 véradó, 415 liter vér – ezzel a kiemelkedő eredménnyel zárult a tavalyi The Walking Dead véradás. Az egyes helyszíneken a véradásra jelentkezők száma duplájára nőtt, és a résztvevők 44 százaléka új véradó volt. Láthatóan a The Walking Dead rajongók hajlandóak a vérüket is adni kedvenc sorozatukért, valamint a jó ügy érdekében. A nagy sikerre való tekintettel a The Walking Dead véradás 2017-ben is folytatódik, és országszerte számos új helyszínen nyílnak Vérbutikok november közepéig.

Idén szeretnének 800 liter vért gyűjteni a Blood Store-okban. Ha sikerül a kitűzött mennyiséget elérni, akkor további 500.000 forint adománnyal támogatják majd a Magyar Vöröskereszt munkáját, amit a szervezet a véradókamion fenntartására fordítana.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek