Ezek voltak a legolvasottabb kispesti cikkeink tavaly

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az Europark átalakulása mindent vitt
Az Europark átalakulása mindent vitt

Az oldalunkba be van építve egy mérőeszköz. Ez megmutatja, melyik hírünkre hányan kattintottak. Most közzétesszük, hogy mire voltatok kedves olvasóink leginkább kíváncsiak tavaly. Elég változatos a felhozatal, íme a toplista:

A legtöbb kattintást az a cikkünk érte el, amiben az Europark átnevezéséről és üzemeltető-váltásáról írtunk.

A második legolvasottabb cikkben szintén egy bevásárlóközponttal kapcsolatos hírt osztottunk meg veletek, méghozzá az Auchanhoz közlekedő ingyenes buszjáratról.

A harmadikban egy közlekedési változásról adtunk hírt, ami a 42-es villamost és az Ady Endre utat érintette.

Az egyik legnagyobb felháborodást tavaly a lomtalanítás időpontjának megváltozása, majd az új időpont közzététele okozta (4-5.), így nem meglepő, hogy 2 ezzel kapcsolatos infó is bekerült a Top 10-be.

Sokan olvastátok (6.) azt a rendőrségi felhívást, amiben egy Zrínyi utcai tolvaj beazonosításához kért segítséget a rendőrség.

A 7. helyen szintén egy Zrínyi utcai hír szerepel, amiben egy késelésről számoltunk be.

Olvasói fotókkal illusztrált közlekedési baleset került a 8. helyre a kerület egyik leg balesetveszélyesebb kereszteződéséből.

Komoly vita folyt arról, hogy van-e szükség még több kínai boltra a kerület központjában (9.).

És végül az az infó is sokak fantáziáját megmozgatta, amibe arról írtunk, hogy a helyi MSZP szívesen venné, ha a Határ úti buszvégállomás Kispesthez tartozna.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek