Kispesti Közösségi Költségvetés 2018

Oszd meg másokkal!

Desktop

Több mint 600 javaslatot tettek az itt lakók Gajda Péter polgármester felhívására, amiben arra kérte a kerületieket, írják meg, milyen fejlesztést találnának fontosnak 2018-ban Kispesten.

Ezek között számos olyan volt, ami nem tartozik a helyi önkormányzat hatáskörébe. Ilyenek például a tömegközlekedésre, a jelzőlámpákra, a gyalogátkelőhelyekre vonatkozó javaslatok, ezeket továbbították az illetékes fővárosi szerveknek.

Több kisebb beruházásról szóló, például padok kihelyezésére, apróbb javításokra vagy virágágyások létesítésére vonatkozó kérést az illetékes szakirodák automatikusan beterveznek következő évi feladataik közé, így azokról most nem kell döntenünk.

A szavazólap kitöltésével és visszaküldésével arról dönthettek, hogy az egyes városrészekben, mely projektek megvalósítását szeretnétek támogatni 2018-ban. A polgármester azt kéri, hogy városrészenként csak egy fejlesztési tételre szavazzatok. A legtöbb szavazatot kapott javaslatot az önkormányzat 2018-ban megvalósítja – írja az uj.kispest.hu.

A szavazást online is megtehetitek, ide kattintva.

A beérkezett javaslatokat kerületrészekre lebontva, itt találjátok.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek