Oklevél szociális gondoskodásból – kinek adnátok?

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szociális gondoskodás területén végzett kiemelkedő munkáért Elismerő Oklevél azoknak adományozható, akik kiemelkedő munkája példamutató a kispesti szakmai közösség és a lakosok számára egyaránt. Az elismerés elsősorban a Kispesten működő szociális intézmények és szociális tevékenységet végző közösségek alkalmazottainak, illetve tagjainak adományozható.

Az oklevél adományozására bármely kispesti lakos tehet javaslatot, amelyet szeptember 20-ig lehet írásban benyújtani a jegyző részére.

A javaslatot dr. Vitál Márton jegyzőt helyettesítő aljegyzőnek címezve, a Humánszolgáltatási és Szociális Iroda Szociális Csoport címére (1195 Budapest, Városház tér 18–20.) személyesen vagy postai úton, illetve az alábbi e-mail címre: szocialis@kispest.hu elektronikus úton lehet eljuttatni a megadott határidőig.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek