Közösségi Költségvetés 2019-ben is!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A Közösségi Költségvetés 2019. évi programra rekord számú, több mint 1200 javaslat érkezett az itt lakóktól.

Számos olyan javaslat is érkezett, melyek nem tartoznak helyi önkormányzati hatáskörbe. Ilyenek például a tömegközlekedésre, jelzőlámpákra, gyalogátkelőhelyekre vonatkozó javaslatok, melyeket továbbítottunk az illetékes fővárosi szerveknek. Több kisebb beruházásról szóló, például egyes fák gallyazása, apróbb javításokra vagy egy-egy szemetes kihelyezésére vonatkozó kérést az illetékes szakirodák automatikusan beterveznek következő évi feladataik közé, így azokról most nem kell döntenünk – írta közleményében Gajda Péter polgármester.

A szavazólap kitöltésével és visszaküldésével arról dönthetnek a kispestiek, hogy az egyes városrészekben mely projekt 2019-es megvalósítását szeretnék támogatni. A polgármester kéri, hogy városrészenként csak egy fejlesztésre szavazzatok! A legtöbb szavazatot kapott javaslatot az önkormányzat 2019-ban megvalósítja. A szavazás eredményéről a később hírt adunk. Az online szavazófelületet ide kattintva éritek el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek