Kiserdei piknikre hívnak a Kiserdővédők

Desktop

A Határ úti Kiserdőben építendő autóút ellen tiltakozó Kiserdővédők ezúttal közös erdei piknikre hívják a Budapesten tevékenykedő többi területvédő, és a zöld környezetünkért, klímáért aggódó csoportot, és egyéb környezetvédelemmel, fenntartható várostervezéssel és közlekedéssel foglalkozó zöld szerveződést. Velük együtt pedig a civil csoportok civil szimpatizánsait, a lakosságot is! A programot szeptember 15-én, vasárnap délután 2 és 5 óra között tartják a Határ Úti Kiserdőben (az Erdei Focipályán).

 

(Katt a nagyobb képért!)

A találkozón a csoportok szóban és egy rendhagyó erdei kiállítás keretében is bemutatkozhatnak, emellett megmutatjuk a „Hiányzó Budapest térképet”. És lesz közös flashmob is.

Az esemény mindenki számára nyitott, ingyenes, gyermek és állatbarát! A szervezők a batyus piknikhez a közös asztalra-valókat, esetleg a szervezési költségek kiegyenlítésére szánt hozzájárulást a résztvevőktől elfogadnak.

A szervezési feladatok tervezése érdekében kérik, az érdeklődők jelezzék részvételi szándékukat ide kattintva!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek