Gajda Péter: nagy felelősséget ró ránk a kispestiek bizalma

Desktop
Az elmúlt években megvalósított és a jövőre vonatkozó terveinknek szólhatott a kispestiek bizalma, amely nagy felelősséget ró rám és képviselőtársaimra – mondta az MTI-nek Gajda Péter (MSZP), akit az önkormányzati választáson harmadik alkalommal választottak a XIX. kerület polgármesterévé.

Gajda Péter – aki a szavazatok 60,55 százalékával győzött – véleménye szerint a választópolgároknak az lehetett a fontos, hogy mindig igyekeztek maradéktalanul megvalósítani mindazt, amit a kampányban ígértek. A mostani kampányban az is számíthatott, hogy „nem vettük fel a mocskolódó kesztyűt”, és mind ő, mind a képviselőjelöltek mindig csak Kispestről beszéltek – vélekedett.

A régi-új polgármester a következő öt évre szóló legfontosabb tervek közé sorolta a közbiztonság javítását a már elindított térfigyelő program folytatásával és a rendészeti központ bővítésével, a kerületi egészségügyi intézet felújítását és műszerparkjának fejlesztését, továbbá a közterek rendezését célzó zöldprogram folytatását.

Kettőzött felelősség, hogy az én sikerem mellett a DK-val és az Együtt-PM-mel együtt a képviselő-testületi többség is „rendben van” – értékelte a kerületi eredményt a politikus. Bízom abban, hogy a kampányban bemutatott elképzeléseket közösen meg tudjuk valósítani a képviselőtársaimmal – tette hozzá.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek