Választás 2018: ők indulnak a Munkáspárt színeiben Kispesten

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kerezsi László és Fehérvári Zsolt Istvánné
Kerezsi László és Fehérvári Zsolt Istvánné

Megnevezte országgyűlési képviselőjelöltjeit a Munkáspárt. Kispesten két jelölt indul: Kerezsi László és Fehérvári Zsolt Istvánné.

A 9. választókerületben az Ady Endre útról északra eső terület Kőbánya nagyobbik részével alkot egy körzetet, a párt itt Kerezsi Lászlót indítja. Ezt írja magáról:

„A választókerületben élek. Kőbányán három ciklusban voltam önkormányzati képviselő, így ismerem a volt munkáskerületek, a nagy lakótelepek problémáját. Az ekkor és a mindennapokban megszerzett tapasztalataimat, a kispestiek és a kőbányaiak javára szeretném hasznosítani.

  • Szeretném megvalósítani, hogy a választókerületben mindannyian jól érezzük magunkat.
  • Fővároshoz méltó minőségi utakon tudjunk közlekedni.
  • Legyen elég és jó minőségű szociális bérlakás.
  • Támogatnám a helyi kiskereskedőket és kistermelőket, ezzel is javítva a lakossági ellátást.
  • Szorgalmaznám a kerületek elhanyagolt területeinek hasznosítását, pl. a Mázsa tér beépítését, a volt gyár területeken új munkahelyek teremtését.

A 16. választókerületben Kispest déli, kertvárosi részét vonták össze Pesterzsébettel. Itt Fehérvári Zsolt Istvánné indul. Így mutatkozik be:

„Soroksáron élek 1973 óta, itt születtem, itt élem mindennapjaimat. Sokáig – közel 15 évig – dolgoztam a soroksári önkormányzatban, ahol széles ismeretségre tettem szert mind a hivatali, mind pedig a magánszférában. Jelenleg a Magyar Munkáspártban dolgozom, tehát nem szakítottam a közéletiséggel. Soroksáriként vállaltam az Ön kerületének jelöltségét, hiszen Pesterzsébettel sokáig egy kerület voltunk, és Kispest sem áll messze tőlem. Ezért, többek közt a következő lépéseket tenném:

  • Támogatnám a kerületek panel lakásainak felújítását.
  • Támogatnám a fiatalok tanulási és sportolási lehetőségeit.
  • Segíteném a kis- és közepes vállalkozásokat, ezzel is munkahelyeket hoznánk létre és őriznénk meg Pesterzsébeten és Kispesten egyaránt.
  • Mindent, amit Ön és közössége is szeretne, illetve támogatna.

 

Az ittlakunk.hu igyekszik minden párt helyi jelöltjét bemutatni, és felületet biztosítani számukra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek