A kispesti önkormányzat nem várt az államra, már ünnepek kiszállította a tűzifát a rezsitámogatást igénylőknek

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció
Kispesten 77 család adott be igénylést rezsitámogatásra, ebből 43 család tűzifára, 23 család pedig szénre, tüzelőolajra, palackos gázra, brikettre.

Kispesten 77 család adott be igénylést rezsitámogatásra, ebből 43 család tűzifára, 23 család pedig szénre, tüzelőolajra, palackos gázra, brikettre. Kispest nem várta meg, míg az állami hivataloktól megérkezik a rezsitámogatás összege az önkormányzathoz, ezért a kispesti rászorultaknak, akik tűzifát igényeltek már november végétől folyamatosan szállították ki a tüzelőanyagot a Közpark Kft. munkatársai, így ők még az ünnepek előtt megkapták ezt – mondta el Vinczek György alpolgármester az önkormányzati portálnak.

Az is nagyon fontos, hogy a szállítás költségét az önkormányzat nem a rászorultakkal fizettette ki annak ellenére, hogy a kormányzati kiírásban ez szerepelt – hangsúlyozta az alpolgármester. A más típusú tüzelőanyagot kérő 23 család is még ebben a fűtési szezonban megkapja az igényelt támogatott tüzelőanyagot, jelenleg ennek adminisztrációs előkészítése folyik az önkormányzatnál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?