Németh Ferenc függetlenként lenne polgármester

Desktop
Németh Ferenc
Németh Ferenc

Újabb kispesti polgármesterjelölt jelentkezett be szerkesztőségünknél. Az alábbiakban olvashatjátok bemutatkozását.

„Németh Ferenc függetlenként politizál. Az ősszel Kispesten sorra kerülő önkormányzati polgármesteri és képviselői választáson a polgármesteri jelölést vállalva elindul a választáson. A polgármesteri választáson vállalja a pártok (kormány és ellenzéki) jelöltjeivel szembeni megmérettetést. A lakosság körében egyre többen ismerik, a kerületben folyamatosan több mint 33 éve él. 2014. évben indult először az önkormányzati képviselői választáson, első megmérettetése alkalmával függetlenként 5 százalékot ért el.

Nős, a feleségével kettő gyermeket neveltek fel, akik ma már felnőttek, illetve még egyikük jelenleg is egyetemre jár. A család most is a kerületben él. Németh Ferenc több diplomás, műszaki mérnöki, tervezői, szakértői, humánszervezői egyetemi végzettségeit sok évtizedes közigazgatási, hatósági, szakhatósági szakmai és gyakorlati tapasztalatát a polgármesterként történő megválasztása esetén Kispest érdekében kívánja kamatoztatni. A nem túl távoli időn belül a jogi egyetem befejezését követően a jogász egyetemi végzettségét is a kerület érdekében kívánja hasznosítani.

A közel jövőben bemutatkozó fórumokat tart, ahol többet lehet majd megtudni személyéről. Addig is az interneten (https://www.facebook.com/nefelejtsd.fuggetlent/) lehet róla több információhoz jutni.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?