Állás: vállalkozásigazgatási ügyintéző

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

A kispesti polgármesteri hivatal álláspályázatot írt ki vállalkozásigazgatási ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: Határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 1195 Budapest, Városház tér 18-20.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Kereskedelmi tevékenységet végzők működési engedélyével és a nyilvántartásba vételével kapcsolatos feladatok intézése, helyszíni ellenőrzése; szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos feladatok elvégzése.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői közszolgálati jogviszonyának egyes kérdéseiről és a köztisztviselőket megillető szociális, jóléti juttatásokról szóló helyi önkormányzati rendeletek rendelkezései az irányadóak.

Pályázati feltételek:

 • magyar állampolgárság;
 • cselekvőképesség;
 • büntetlen előélet;
 • középiskolai végzettség és közgazdasági, műszaki, kereskedelmi, vendéglátó-ipari, élelmiszer-ipari szakképesítés; középiskolai végzettség és az OKJ szerint: műszaki szakcsoportba tartozó technikus, intézményi kommunikátor, idegenforgalmi menedzser, kereskedelmi technikus, pénzügyi ügyintéző szakmai vizsga; középiskolai végzettség és szakképző iskolában szerzett ipari, élelmiszer-ipari, kereskedelmi, vendéglátó-ipari szakképesítés;
 • hasonló területen szerzett 3-5 év szakmai tapasztalat;
 • felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • legalább 3-5 év közigazgatási gyakorlat
 • B kategóriás jogosítvány;
 • egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban (ezen belül kereskedelmi, vendéglátó és szálloda, idegenforgalmi és szálloda szakon) szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki vagy élelmiszer-ipari szakirányú agrármérnök szakképzettség; jogász szakképzettség; főiskolai szintű igazgatásszervező szakképzettség.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • 45/2012. (III. 20.) korm. rend. alapján részletes szakmai önéletrajz, mely részletezi az eddigi tevékenységet;
 • 3 hónapnál nem régebbi hatósági bizonyítvány;
 • végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata;
 • nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik;
 • nyilatkozat arról, hogy vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségnek eleget tesz.

A munkakör betöltésének időpontja: Azonnal

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. november 22.

Az állással kapcsolatos bővebb információt Jónás Réka Emese nyújt, a 347-4566 vagy 347-4685 telefonszámon lehet kérni.

A pályázat benyújtásának módja:

 • Postai úton a Budapest Főváros XIX. ker. Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (1195 Budapest Városház tér 18-20.) címre megküldve. A borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot XIX- 31275 /2014, valamint a munkakör megnevezését: vállalkozásigazgatási ügyintéző.
 • Elektronikus úton Jónás Réka Emese részére a jonasreka@hivatal.kispest.hu e-mail címre.
 • Személyesen: Jónás Réka Emese, 1195 Budapest Városház tér 18-20. B ép. I. em. 53 vagy 63.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásnak rendje: A pályázókat a Budapest Főváros XIX. ker. Kispesti Polgármesteri Hivatal jegyzője által létrehozott bíráló bizottság hallgatja meg. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A felhívásnak meg nem felelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti, és azt nem vonja elbírálás alá. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával kapcsolatban felmerült költség megtérítését. A pályázat beadásával a pályázó a jelen kiírás feltételeit magára kötelező érvényűnek fogadja el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek