Pénzügyi és számviteli ügyintézőt keres a hivatal

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

A kispesti polgármesteri hivatal Pénzügyi és Gazdasági Irodája pályázatot írt ki pénzügyi és számviteli ügyintéző munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: XIX., Városház tér 18-20.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: I. melléklet 19.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Ellátja az önkormányzat pénzügyi igazgatási és számviteli feladatait (beszámoló elkészítése, zárlati teendők ellátása, folyamatos könyvelési feladatok ellátása, feladások elkészítése). Elkészíti az adatszolgáltatást a Magyar Államkincstár felé.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői közszolgálati jogviszonyának egyes kérdéseiről és a köztisztviselőket megillető szociális, jóléti juttatásokról szóló helyi önkormányzati rendeletek rendelkezései az irányadóak rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság,
 • Cselekvőképesség,
 • Büntetlen előélet,
 • Középiskola/gimnázium, Gazdasági középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, banki ügyintézői szakképesítés,
 • pénzügyi és számviteli - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • Főiskola, Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés.,
 • közszolgálati - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
 • Gyakorlott szintű Számviteli/pénzügyi szoftverismeret,
 • mérlegképes könyvelői szakképesítés

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: 45/2012. (III. 20.) korm. rend. 8. § szerinti részletes szakmai önéletrajz, mely részletezi az eddigi tevékenységet; 3 hónapnál nem régebbi hatósági bizonyítvány, végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata, nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik, nyilatkozat arról, hogy vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségnek eleget tesz.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. január 25.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Jónás Réka Emese nyújt, a 347-4566 vagy 347-4685-ös telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

 • Postai úton Budapest Főváros XIX.ker. Kispest Polgármesteri Hivatal címére (1195 Budapest, Városház tér 18-20.). A borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: XIX-925/2016, valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi és számviteli ügyintéző.
 • Elektronikus úton Jónás Réka Emese részére a jonasreka@hivatal.kispest.hu e-mailre.
 • Személyesen: Jónás Réka Emese, Budapest, 1195 Budapest, Városház tér 18-20. B I. emelet 53 vagy 63..

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázókat a Budapest Főváros XIX. ker. Kispesti Polgármesteri Hivatal jegyzője által létrehozott bíráló bizottság hallgatja meg. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A felhívásnak meg nem felelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti, és azt nem vonja elbírálás alá. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával kapcsolatban felmerült költség megtérítését.

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. február 5.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek