Tanügyi ügyintézői állás a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

A kispesti polgármesteri hivatal humánszolgáltatási irodája tanügyi ügyintézőt venne fel.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 1192 Budapest, Ady Endre út 7.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1. melléklet 17.

Ellátandó feladatok: Adatokat szolgáltat az oktatási-nevelési intézményekkel egyeztetve az állami normatíva igényléséhez és elvégzi az elszámolást. Az önkormányzat fenntartásában működő valamennyi intézmény vezetőjével összefüggő személyzeti és munkaügyi döntések előkészítése. Ellenőrzi az intézmények tanügyi adminisztrációs munkáját (hiányzási naplók, anyakönyvek, étkezéssel és hiányzással kapcsolatos intézményi ügyiratkezelés, gyermekvédelmi felelősökkel való kapcsolattartás, SNI gyermekek nyilvántartása).

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzatának tanügy igazgatási feladatainak ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői közszolgálati jogviszonyának egyes kérdéseiről és a köztisztviselőket megillető szociális, jóléti juttatásokról szóló helyi önkormányzati rendeletek rendelkezései az irányadóak rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság,
 • Cselekvőképesség,
 • Büntetlen előélet,
 • Egyetem, Felsőoktatásban szerzett bölcsészettudományi, közszolgálati, gazdaságtudományi, pedagógus szakképzettség,
 • Tanügy-igazgatási területen legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • Közigazgatásban szerzett legalább 3-5 év szakmai tapasztalat,
 • Közigazgatási vizsgák /alapvizsga, szakvizsga/ megléte.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: 45/2012. (III. 20.) Korm. rend. 8. § szerinti szakmai önéletrajz, mely részletezi az eddigi tevékenységet; 3 hónapnál nem régebbi hatósági bizonyítvány, végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata, nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik, nyilatkozat arról, hogy vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségnek eleget tesz.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2016. szeptember 1-jétől tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. augusztus 10.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Jónás Réka Emese nyújt, a 06-1-347-4566-os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

 • Postai úton a Budapest Főváros XIX.ker. Kispest Polgármesteri Hivatal címére (1195 Budapest, Városház tér 18-20.). A borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: XIX-24387/2016, valamint a munkakör megnevezését: tanügyi ügyintéző.
 • Elektronikus úton Jónás Réka Emese részére a jonasreka@hivatal.kispest.hu e-mail címre.
 • Személyesen: Jónás Réka Emese XIX., Városház tér 18-20. B 1. emelet 53 vagy 63.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázókat a Budapest Főváros XIX. ker. Kispesti Polgármesteri Hivatal jegyzője által létrehozott bíráló bizottság hallgatja meg. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. A felhívásnak meg nem felelő pályázatot a kiíró érvénytelennek tekinti, és azt nem vonja elbírálás alá. A kiíró nem vállalja semmilyen, a beadott pályázat eredményéből keletkező kár, a pályázat beadásával kapcsolatban felmerült költség megtérítését. A pályázat bead

A pályázat elbírálásának határideje: 2016. augusztus 26.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek