Bővül a kispesti térfigyelő rendszer

Oszd meg másokkal!

(forrás: uj.kispest.hu)
(forrás: uj.kispest.hu)
Kilenc új térfigyelő kamerát szerelnek fel.

A kerületben jelenleg működő 57 térfigyelő kamera mellé hamarosan újabb kilencet szerelnek fel. A fejlesztésre az önkormányzat az idei költségvetésében 24 millió forintot különített el.

Évente csaknem 200 javaslat érkezik be a kispestiektől és az önkormányzati képviselőktől, hogy hová kéne térfigyelő kamerákat felszerelni. Ezekből a Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottság jelölt idén húsz területet, és bűnmegelőzési indokok alapján a kerületi rendőrkapitányság szakemberei tettek javaslatot 9 új kamera elhelyezésre.

Új kamerák kerülnek a Shopmark mellé, a KÖKI Terminál buszpályaudvaron lévő Fornetti üzlet környékére, a Nagykőrösi út – Határ út, a Petőfi utca – Zalaegerszeg utca, az Árpád utca – Zalaegerszeg utca, az Ady Endre út – Hunyadi utca, az Ady Endre út – Kisfaludy utca, a Városház tér – Kossuth Lajos utca kereszteződésébe, valamint a Jahn Ferenc utca – József Attila utca sarkára – írta meg az önkormányzati portál.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek