Rendőröket, tűzoltókat, polgárőröket jutalmazott az önkormányzat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: uj.kispest.hu)
(forrás: uj.kispest.hu)
Idén is gazdára talált Az év rendőre, Az év Tűzoltója és Az év polgárőre kitüntető cím Kispesten.

Berecz Roland rendőr törzsőrmester kapta Az év rendőre, Sándor Barna tűzoltó törzszászlós Az év Tűzoltója és Békési Gábor Az év polgárőre kitüntető címet a kispesti önkormányzattól.

Berecz Roland rendőr törzsőrmester hivatásos rendőri szolgálatát a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság Őr-Járőrszolgálati Alosztály állományában, mint járőr 2011-ben kezdte meg, majd 2016-tól körzeti megbízotti beosztásban látja el szolgálati feladatait.

Sándor Barna tűzoltó törzszászlós 2007 óta tagja a XVIII-XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnak. Munkája példaértékű, folyamatosan fejleszti tudását, amit igyekszik fiatalabb kollégáinak is átadni. Újonc felszerelő kollégák mentoraként gyakran vállal plusz feladatokat, tapasztalatával segíti a szolgálati csoport munkáját.

Békési Gábor 2009-ben lett polgárőr. Közvetlen természetének köszönhetően a kisgyermekektől a szépkorúakig mindenkivel megtalálja a közös hangot és bizalmi kapcsolatot alakít ki. Szívén viseli a kerületiek problémáit, legyenek azok egyéniek, vagy érintsenek nagyobb csoportokat.

Az önkormányzat elismerő okleveleket adományozott több kerületi rendőrnek, tűzoltónak és polgárőrnek, munkájuk elismeréseként – számolt be róla az önkormányzat honlapja.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek