Ki legyen Kispest Díszpolgára és a Kispestért Díj tulajdonosa? Tegyél javaslatot

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

Kispest Díszpolgára cím a kerület lakosságának tiszteletét és megbecsülését kifejező elismerés, amely azon maradandó értéket alkotó, nagy megbecsülésnek örvendő személyek részére adományozható, akik kimagasló munkásságukkal hozzájárultak Kispest fejlődéséhez, a kerület jó hírnevének öregbítéséhez. Házaspár esetében a cím megosztva is adományozható. A cím posztumusz is adományozható.

Kispestért Díj azon Kispesthez kötődő személyek részére adományozható, akik kiemelkedő szakmai munkásságukkal, közéleti szerepvállalásukkal jelentősen hozzájárultak közösségük, szakmájuk és a kerület fejlődéséhez, a kerület jó hírnevének öregbítéséhez. A cím posztumusz is adományozható.

Elismerésre vonatkozó javaslatot az itt letölthető nyomtatványon, vagy az abban meghatározott tartalommal papír alapon, vagy elektronikus úton, a polgármesternek címezve, 2019. február 20-ig lehet benyújtani.

  • E-mail cím: elismeresek@kispest.hu
  • Postacím: Kispest Önkormányzata, polgármester – 1195 Budapest, Városház tér 18–20.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek