Köki Dental Fogászat

1191 Budapest, Szabó Ervin u. 31-35. | +36-20-669-6699, +36-20-588-1369 | http://www.kokidental.hu

Oszd meg másokkal!

Fogászati klinikánkon bárki megtapasztalhatja, hogy azok az idők már elmúltak, amikor a pácienseknek minden bátorságukat össze kellett szedniük, mikor meglátogatták a fogorvosukat és szorongva várták ki a sorukat. Mi az Ön fogászati problémájára gyors és fájdalommentes megoldásokat kínálunk. Fogorvosaink nagy körültekintéssel végzik munkájukat, így ügyelnek arra is, hogy a fogászati beavatkozások teljesen fájdalommentesek legyenek, legyen szó konzerváló fogászati kezelésről, fogimplantátum behelyezéséről vagy akár fogfehérítésről. Pácienseink azonban nem csak ezért távoznak elégedetten budapesti fogászati rendelőnkből...

A fogászati beavatkozásoknál a fájdalommentesség mellett a kezelések minőségre is nagy hangsúlyt fektetünk. Büszkék vagyunk fogtechnikai hátterünkre, fogorvosaink minőségi munkájára, ezért minden általunk végzett kezelésre garanciát is vállalunk. Fogászatunkról, egy fájdalommentes fogászati kezelést követően, Ön úgy távozhat, hogy biztosan tudja: a lehető legjobbat kapta.

Minőségi fogászati ellátást nyújtunk megfizethető áron. Csakúgy, mint a fogászati kezelések színvonalánál, az árképzésnél is tekintettel vagyunk Önre. Az első konzultáció díja ingyenes, valamint havonta megújuló akciónk keretében kedvezményt biztosítunk bizonyos szolgáltatások árából.

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd14.00 – 20.00
Szerda09.00 – 14.00
Csütörtök14.00 – 20.00
Péntek09.00 – 14.00
Rendelés hétköznap telefonos vagy online bejelentkezés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szabó Kitti, Szentpétery Judit, Szabó Balázs
Telefon:+36-20-669-6699, +36-20-588-1369
Email:info@kokidental.hu
Honlap:http://www.kokidental.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kokidental

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek