Madár Fogtechnika

1194 Budapest, Háromszék u. 25. | +36-30-962-0884, +36-30-996-3430 | http://www.madarfogtechnika.hu
Desktop

Fogtechnikai laboratóriumunkat 1992-ben nyitottuk meg Kispest kertvárosában. Száz négyzetméteren, jól szeparált helyiségekben, az EU-szabványoknak megfelelő körülmények között dolgozhatnak munkatársaink a legkiválóbb technikai eszközök segítségével.

Hitvallásunk szerint egységes munkaszellemünk eredményessége a tőlünk kikerülő munkák magas színvonalú minőségében mutatkozik meg.

A pontosság és a precizitás, valamint,  a megrendelőink megelégedettsége nélkülözhetetlen számunkra.

Ennek alapja, hogy kollégáink nagy része végzett fogtechnikus, illetve egyikük gépész-mérnöki végzettséggel is  rendelkezik, amely igen nagy előny számunkra, hiszen a mai technológiák, illetve az implantológiai munkák sok esetben mérnöki ismereteket is megkívánnak.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy modern technikai géppark segítségével tegyünk eleget a kor és megrendelőink igényeinek.

Mindezek nagyon fontos tényezők részünkre, de ami ennél is fontosabb, az maga a páciens. A páciens, akinek kívánságai meghatározók minden kollégának részére.

Tisztelettel várjuk megrendelésüket.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Madár István fogtechnikus mester
Telefon:+36-30-962-0884, +36-30-996-3430
Honlap:http://www.madarfogtechnika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/madar.fogtechnika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek