Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Üllői úti Könyvtár

1191 Budapest, Üllői út 255. | +36-1-281-1163 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/ulloi_ut_255_, http://www.fszek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Könyvtárunk Kispest központjában található. Heti 30 órában, közel 550 nm-en, kulturált, barátságos környezetben, segítőkész könyvtárosokkal várjuk, a tanulni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat. Könyvkölcsönzésen túl CD-k, CD ROM-ok, DVD-k széles választékát kínáljuk az érdeklődők  számára. A hagyományos könyvtári szolgáltatásokon túl színvonalas programokat szervezünk mind felnőtteknek, mind gyerekeknek. A kerület iskoláiból rendszeresen jönnek osztályok ismerkedni könyvtárunkkal. Igény szerint szervezünk csoportoknak gyerekfoglalkozásokat. Húsvéti, anyák napi, karácsonyi kézműves foglalkozásainknak óriási sikere van évek óta. Játszóházainkban más népek kultúrájával ismerkedhetnek a részt vevők.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő12.00 – 19.00
Kedd09.00 – 15.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 15.00
Péntek13.00 – 19.00
Szombat09.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek