Desktop

 A  Kispesti Kisszínház nevű független, hobbi színházi társulat 2008. októberében alakult meg, mely mára már repertoárszerűen játszott produkciókkal dolgozik.

 Társulatunk évadonként minimum egy új bemutatóval jelentkezik és a műsoron lévő produkciókból 10-15 előadást játszik egy évadban összesen. Ha van lehetőség többre és a társulat is tudja vállalni, akkor természetesen több előadást is tartunk, de általában a havi egy játék mindig meg szokott lenni. Az első, 2010. január 10-i bemutatónk óta, 2016. decemberben már a Hetvenkilencedik egész estés előadást tartottuk.

 Fő profilunk a prózai színjátszás, bár időnként vállalunk rövid, zenés fellépéseket is, de fontosnak tartjuk a drámairodalom prózai műveinek színpadra állítását, melyekből idővel széles közönséget kiszolgálni tudó repertoárt kívánunk kialakítani.

 Mint sok más társulat, mi is szeretnénk egy állandó jelleggel működő színházi műhelyként rendszeresen és hosszútávon játszott produkciókat bemutatni, melyek az amatőr színjátszás iránt érdeklődők részére igazi színházi pillanatokat, színvonalas szórakozást nyújthatnak.

 Bízunk benne, hogy társulatunk a továbbiakban is sok örömet tud majd szerezni a megszületett produkciókkal, és nemcsak a befogadó helyünk szűk közönségének, hanem szélesebb körben, vendégelőadások keretében is megmutathatjuk magunkat és megvalósult előadásainkat.

További információkat társulatunkról és előadásainkról honlapunkon és közösségi oldalunkon találhatnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt előadásainkra!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.