Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház

1191 Budapest, Teleki u. 50. | +36-1-282-9736, +36-1-282-9826 | http://www.kmo.hu
Desktop

A Munkásotthon szakmai kollektívája a 90-es évek eleje óta együtt dolgozó kreatív, az új iránt fogékony, nyitott, jó szellemiségű igazi csoport. Folyamatosan arra törekszünk, hogy programjaink a kispestiek mind szélesebb rétegeihez szóljanak, hogy kínálatunkból a kispesti lakosság különböző élethelyzetű és érdeklődésű polgárai egyaránt találjanak kedvükre valót. Programjaink kialakításánál figyelembe vesszük a lakossági igényeket. Szívesen fogadjuk a konkrét javaslatokat és ötleteket egyaránt.

Amatőr művészeti csoportjainkban kiemelt figyelmet fordítunk a tehetséggondozásra, az önkifejezés különböző formáira, művészeti fesztiváljainkon a megmérettetés lehetőségeire. Művészeti csoportjaink budapesti és országos versenyek, fesztiválok számos díját tudhatják magukénak.

A hagyományos közösségi formáinkon kívül divatos tanfolyamaink, klubjaink, ismeretterjesztő sorozataink a különböző életkorú és érdeklődésű polgároknak kínálnak új ismereteket, kulturált elfoglaltságot.

A gyermekek részére is széles a kínálatunk.

Színházi és előadóestjeinkre, báljainkra az igényes szórakozásra vágyókat várjuk.

A „Mondj nemet!” drogprevenciós és mentálhigiénés programunk számos közösségi formát kínál.

Ifjúsági Információs Tanácsadó Irodánk elsődleges feladata naprakész információ nyújtása a kerület és a főváros kulturális eseményeiről. Felvilágosítással szolgálnak a diákmunkáról, táborozásról és továbbtanulási lehetőségekről.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-282-9736, +36-1-282-9826
Email:kmo@kispest.hu
Honlap:http://www.kmo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kmomuvhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek