Wekerlei Könyvtár

1192 Budapest, Kós Károly tér 9. | +36-1-282-9634 | http://konyvtar.kispest.hu, http://wkk.kispest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Wekerlei Kultúrház Könyvtára, a Wekerlei Könyvtár önkormányzati fenntartású, általános gyűjtőkörű, nyilvános közkönyvtár, elsősorban Kispest, ezen belül is a Wekerletelep polgárainak információs és művelődési igényeit szolgálja. A mintegy 7000 könyv adatai digitális katalógusban elérhetőek a könyvtár saját honlapján. Gyűjtőkörét elsősorban a gyermek- és ifjúsági könyvek, valamint szépirodalom, kötelező olvasmányok és szórakoztató könyvek alkotják. Külön gyermekkönyvtári szobával várja a legkisebbeket. Programkínálatával, klubjaival a közösségteremtés egyik fontos helyszíne. Szolgáltatásai mindenki számára hozzáférhetőek, nyitottak.

A Kós Károly téren az utcán "Tégy egy könyvet - Végy egy könyvet!" nevű köztéri könytárolós szekrény működik, ahová mindenki betehet könyvet, és el is vehet onnan.

Nyitvatartás:

Hétfő15.00 – 19.00
Kedd09.00 – 14.00
Szerda11.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 14.00
Péntek11.00 – 18.00

Minden hónap első és harmadik szombatján 9-13 óra között.

2018. szeptember 3-ától érvényes nyitvatartás.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek