Wekerlei Társaskör Egyesület

1192 Budapest, Kós Károly tér 10. | +36-1-280-0114 | http://www.wekerletelep.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Egyesület célja a Főváros XIX. Kerület wekerlei városrész helytörténeti, településszerkezeti és építészeti, továbbá természeti értékei megóvásának és gyarapításának elősegítése; lakói jobb helyi közérzetének, a közügyek iránti nagyobb érdeklődésének, helyi lokálpatriotizmusának erősítése; közreműködés a városrész rendjének, tisztaságának javításában, a Wekerletelep szépítésében, építésében, környezetrendezési és közlekedési rehabilitációjában; a lakosság bevonása fejlesztési elképzelések és tervek megvitatásába és megvalósításába; ennek érdekében egyéni és társadalmi erők összefogásával közösségi létesítmények létrehozása és működtetése; továbbá társadalmi akciók kezdeményezése, szervezése a baráti, jószomszédi kapcsolatok és a társasági élet erősítése; a hagyományok irodalmi, művészeti, sport emlékek felkutatása, gondozása; ilyen jellegű és egyéb közösségi programok rendezése.

Nyitvatartás:

Nap: Nyitva tartási idő: Pénztári órák:
hétfő:

16-19

 
kedd: 10-12 10-12
szerda:

16-19

16-18
csütörtök:

17-19

 
péntek: 10-12  

 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek