3dhome Learning

1191 Budapest, Ady Endre út 42-44. 2. em. 2. | +36-70-366-8876 | http://www.3dhome.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A legjobb 3D képzések egy helyen!

3D animáció, 3D látványtervező, 3D modellező, videógrafikus és utómunka, valamint CAD, webgrafikus és kiadványszerkesztő képzéseket kínálunk.

A képzéseink közt megtalálható a hathetes alapképzésektől a 2 félévéves Unlimited képzésekig, több szakiránynak megfelelő tanfolyamok.

Oktatott szoftverek: Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Mudbox, AutoCAD, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit, Autodesk Revit Architecure, Maxon Cinema 4D, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects, Premiere Pro.

Iskolánk szoftvertechnológiák oktatására szakosodott felnőttképző intézmény, hivatalos Autodesk Oktató és Vizsgaközpont és hivatalos Maxon Cinema 4D Oktatóközpont.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00
Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása. Látogatáshoz előzetesen kérjen időpontot elérhetőségeinken!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek